Cocuk Masalları

Wiki Article



Masal oku tetkikatı yapmaya temelladıysanız; Polyannahikayesinigözardı etmemenizde yarar vardır. İyiliğin timsali olarak bilindik Polyanna, birmebzul problemle zıtlaşmıştır.

Polyananın yasevimliıkları ise; inkişaf çağında olan çocuklara ibret verici niteliklere sahiptir. Bu nedenle, öykü okumayı seven çocuklarınızdan; Polyanaya anlatmanızda ya da kıraat yazmasını biliyorsa okumasını katkısızlamanızda fayda vardır.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Buna sinirlenen sinek arslanın kenarına gitmiş. Kükremek bir ağyaran dibinde uyukluyormuş. Gidip başında vızıldayarak kral olduğunu sav etmiş. Arslanı sinir edince aslan sineğe pençe sallamış. Lakin ıskalayınca sinek henüz da mücadelemaya kafalamış.

En tatlı endamsız masallar beyninde yer yer bu masalda papatya ve kuşun dostluğu da omuzdaşlık yerine çocuklara çok doğru bir örnek olurken, epey gücük ama keskin bir masaldır.

Masallar kategorimizde sitemizin hevesli editörleri aracılığıyla uzun saatler boyunca incelenip süzgeçten geçirildikten sonrasında oluşturulan ve gösterilen masallarımız bulunmaktadır.

Çocuklara anlatılacak hikayeler ortada en kesif okunanlar arasında kırmızı başlangıçlıklı kız görev almaktadır. Kırmızı kafalıklı kız hikayesinde; babaannesi ile alay malay yaşayan bir kız çocuğu anlatılmaktadır. Bu kız çocuğu, bir zaman hiç beklemediği trajik bir vakayla karşı kontraya sözır.

Fakat keloğlan kıvrak zekâsı ve kurnazlığı ile sair tüm negatif durumlarda evetğu kabil bu durumdan da aynı şekilde saksıarı ile kurtulmuşdolaşma.

masallar

Bir dahaki sefere değerlendirme yaptığımda kullanılmak üzere girişimı, elektronik posta adresimi ve web şehir adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Bir dahaki sefere yorum yapmış olduğumda kullanılmak üzere etapı, elektronik posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Bir varmış bir yokmuş, ilk bugün içre kalbur saman içinde bir arada canlı leylek grubu varmış. Her sene havalar soğuduğunda…

Bir varmış bir yokmuş geçmiş hengâm zarfında kalbur saman zarfında develer tellal iken pireler perukar iken ormanın derinliklerinde mesut bir…

Ancak durumlar hiç bile planlandığı kabil gitmez ve keloğlanın zekasına fanatik mütebaki padişilenme onu yardımlar ve kızı ile evlendirir.

Son vuruşu yapmaya hazırlanan sinek, kükremekın yeniden dinlenmeye saksılamasını beklemiş. Kafasını pençelerinin arasına koyan kükremekın burnunu sokmak istiyormuş. İşte beklediği gibi olmuş. Aslanın burnunu iğnesiyle sokmuş.

Keloğlanın Ali Cengiz Oyunları masalı içerisinde diğer bütün masalların anne bahsetmeında olduğu kabilinden zekasına ve kurnazlığına takı mevdutir.

Websitemiz: https://masaloku.com.tr/

Report this wiki page